Black Magic Woman Award

Black Magic Woman Award

Door Tanja Jadnanansing op 14 november 2012 Delen  

Afgelopen vrijdag mocht ik tot mijn grote verrassing de Black Magic Woman award in ontvangst nemen. Elk jaar wordt deze uitgereikt aan de meest inspirerende Nederlandse donkere vrouw. Ik voel mij dan ook zeer vereerd.

Elk jaar bezoek ik het Black Magic Woman festival, omdat de sfeer altijd zo inspirerend is. Het is een festival vol debat, cultuur, theater en met vrouwen die een verschil willen maken. Het festival draagt elk jaar een ander thema, maar het is altijd een thema dat veel mensen aanspreekt en laat zien dat ‘black magic women’ graag bijdragen aan de Nederlandse samenleving zonder de eigen identiteit te verloochenen.

Het thema van dit jaar is ‘Be You’, wees jezelf. Een thema dat bij mij past, omdat ik als mentor van een grote groep Amsterdamse jongeren, jongeren zelfrespect probeer bij te brengen. Ik geloof oprecht dat je pas jezelf kan zijn als je weet wie je bent en waar je naar toe wil. Dat ik de jaarlijkse award mocht ontvangen is een eer. Ik mag een jaar lang het thema ‘Be You’ uitdragen en dat zal ik met passie doen. Deze award moedigt mij aan om het beste uit een ieder te blijven halen.

Delen: