Acties

#RedDeCultuur

27 juni 2020 in Onderwijs en cultuur

Kunst en cultuur zijn van onschatbare waarde voor de samenleving. Cultuur definieert wie wij zijn. Teken de steunverklaring en doe mee!

Lees verder

Factcheck: waarom stemmen de coalitiepartijen tegen meer waardering voor zorgmedewerkers?

17 juni 2020 door De Redactie in Zorg en gezondheid

Waarom stemmen de coalitiepartijen tegen meer waardering voor zorgmedewerkers? Wij zochten uit of hun argumenten kloppen of niet.

Lees verder

Rode familie

18 mei 2020

Of je nou een familiemens bent, of niet. Of je alleen de bruiloften afloopt, of elk verjaardagsfeest. Die rooie familie krijg je op de koop toe. Maar dat is  deel van de charme.

Lees verder

Bepaal mee

18 mei 2020

Mee bepalen – ‘Ik heb heel veel om dankbaar voor te zijn, je moet je ervoor in zetten dat dat voor anderen ook bereikbaar is. – Lodewijk Asscher’ Onze ledendemocratie is uniek. Daar zijn we bijzonder trots op. Als lid kun je echt invloed uitoefenen op de koers van de partij. Daarbij telt jouw stem

Lees verder

Denk mee

18 mei 2020

Meedenken – Via verschillende kanalen voeren we je mee in de dilemma’s van deze tijd. De politieke actualiteiten en de maatschappelijke vergezichten. Via onze socials, nieuwsbrieven, website maar ook ons ledenblad – dat gewoon nog ouderwets op de mat bezorgd wordt – krijg je de achtergronden bij het nieuws. Ontdek, waarvoor wij ons van dag

Lees verder

Nijmegen 4: sporen van kracht

12 juni 2019

De Wijkfabriek is een nieuwe naam voor een buurtcentrum, of gemeenschapshuis. Je kunt er vergaderen, koffie drinken, of een klein concert geven, een cursus volgen of gewoon maar ‘een soepie doen’, bij wijze van spreken.

Lees verder