Ledengesprekken linkse samenwerking

Ledengesprekken linkse samenwerking

Praat mee over de toekomst van linkse samenwerking!

Wat zijn onze prioriteiten en hoe zorgen we voor een sterk links profiel? Welke ambities willen we daarin waarmaken, wat vinden we belangrijk bij het oplossen van de grote vraagstukken van onze tijd en hoe werken we daarin samen met andere linkse partijen, zoals GroenLinks? Over deze vragen gaan we de komende maanden graag met jullie in gesprek!

We voeren dit gesprek zowel samen met leden van GroenLinks als onderling. We nodigen daarom alle afdelingen, netwerken en gewesten uit om hun eigen gesprek(ken) over linkse samenwerking te organiseren. Hiervoor zijn twee toolkits beschikbaar in MijnPvdA: één om een gesprek te organiseren met alleen PvdA’ers en één om dat samen met GroenLinks te doen. Afdelingen, netwerken en gewesten mogen zelf bepalen wat ze hiermee doen.

Aanvullend op wat de afdelingen doen organiseert het landelijke bureau van de PvdA een aantal ledengesprekken voor alleen PvdA'ers. Data en locaties hiervoor volgen binnenkort. Samen met GroenLinks organiseren we daarnaast tien gezamenlijke ledengesprekken verspreid over het hele land. Kijk hieronder voor welke je je al kunt aanmelden!

Wil je meer weten over dit onderwerp? Bekijk dan onze kijk-lees-luisterlijst!

Delen: