Congres – Praktische informatie

Congres – Praktische informatie

Adres: De Kromhouthal, Gedempt Hamerkanaal 231, 1021 KP Amsterdam

Vervoer

Als je met het openbaar vervoer komt kun je met de pont of de bus.

Pont: er vertrekken gratis veerponten naar Amsterdam Noord. Neem de meest oostelijke pont richting IJplein om zo dicht mogelijk bij De Kromhouthal te komen. De pont vaart vier keer per uur. Volg na aankomst het fietspad, rechts afbuigen en na supermarkt Dirk van den Broek rechtsaf slaan. Het is ongeveer een kwartiertje lopen.

Bus: er rijden twee buslijnen vanaf Amsterdam Centraal Station richting De Kromhouthal: 32 en 33. Lijn 32 en 33: stap uit bij halte Johan van Hasseltweg en neem de tweede afslag rechts om rechtdoor te gaan over de rotonde naar het Gedempt Hamerkanaal. Aan het eind van deze weg bevindt zich De Kromhouthal.

Auto: er is parkeergelegenheid op vijf minuten lopen van de locatie. Je kunt er parkeren, en op de congreslocatie zijn voor vijf euro uitrijkaarten te koop (cash en pinbetaling). Tip: koop de uitrijkaart meteen bij binnenkomst!

Lunch

We beginnen rond 12:30 uur, en er is op de locatie zelf geen lunchgelegenheid. Mocht je nou voor het congres nog wat willen eten, geen nood: naast en op het terrein zijn meerdere gelegenheden, variërend van supermarkten tot restaurantjes (Stork, Jumbo foodmarkt, maar ook vegetarisch: The Green Canteen)

Tot zaterdag!

Delen: