Club Oost

Club Oost

Club Oost is op zoek naar mensen die de handen uit de mouwen willen steken. Voor hun dorp, stad, provincie, land of daarbuiten.

Club Oost ondersteunt initiatieven in Gelderland en Overijssel die bijdragen aan de beweging die de PvdA wil maken: van een bestuurderspartij naar een actiegerichte beweging. Kom naar een van onze bijeenkomsten om kennis te maken met andere linkse, gedreven en idealistische PvdA’ers die liever poetsen dan lullen. Sluit je aan!

Pak je podium!

Pak jij het podium in de linkse politiek? Wil jij aan de slag voor een mooier en socialer land, provincie of gemeente? Of ben je al actief en wil je andere mensen ontmoeten met dezelfde gedrevenheid als jij? Kom dan naar een van deze inspirerende avonden:Club Oost zorgt voor een toffe locatie, inspirerende gasten en betaalt een deel van je concertkaartje.

Popcorn & Politics

Niks mis met een avondje Netflixen in je eentje op de bank, maar Club Oost wil je graag prikkelen en in beweging zetten. Bijvoorbeeld met een film als The Wolf of Wallstreet met een inleiding door oud-minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem? Of een avond praten over goed werk naar aanleiding van de documentaire Het Schoonmakersparlement? Zelf een idee? Laat het weten.

Oost in Actie

Samen met sociaalmaatschappelijke organisaties, vakbonden, milieuorganisaties gaan we over tot actie. We agenderen, demonstreren of debatteren om onze idealen op het gebied van werk, onderwijs, zorg en duurzaamheid te verwezenlijken.

Clubtraining

Op verzoek verzorgt het actiecentrum trainingen op gebied van presentatie & debat, actiegerichtheid, social media.

Agenda

December t/m mei – Oost-in-Actie voor een vakantie minima-gezinnen in samenwerking met sociaal initiatief De Eethoek uit Almelo
15 december – kerstpakkettenactie Zwolle
Januari
Pak je Podium in Doornroosje – Nijmegen
Pak je Podium – Deventer
Pak je Podium – Doetinchem
9 februari – Club Oost – Zwolle
2 april – Samen naar Brussel!
30 april – Nacht van de Arbeid in het Oosten

Delen:

Blijf op de hoogte van Club Oost

Ontvang per mail updates over leuke bijeenkomsten en activiteiten van Club Oost.