Bestel Lodewijk Asschers boek: Opstaan in het Lloyd Hotel

Bestel Lodewijk Asschers boek: Opstaan in het Lloyd Hotel

Vanaf 15 april ligt het boek van Lodewijk Asscher ‘Opstaan in het Lloyd Hotel’ in de winkel. Hij beschrijft zijn reis naar de top van de politiek en de strijd die hij levert sinds het verlies in 2017.

Hoe sta je weer op na verlies? Voor mij begon die zoektocht in het Lloyd Hotel. Ooit een landverhuizershotel voor voornamelijk joden uit Oost-Europa. Op de vlucht voor vervolging, onderweg naar Amerika. Een plek om te dromen over een toekomst die anders en beter zou zijn.

Het is een plek waar ik me thuis voel. Waar ik afspraken heb voor het werk of me voorbereid op belangrijke debatten. En daarom koos ik het hotel als uitvalsbasis om mijn boek te schrijven. Het is een boek geworden over verlies. Van verkiezingen, maar ook van mensen die mij dierbaar zijn. Maar nog meer is het een boek geworden over hoe je na verlies weer opstaat en verdergaat.

In het boek vertel ik over mijn familie en de geschiedenis die daarmee samenhangt. Over mijn tijd als wethouder, als vicepremier en nu als fractievoorzitter. Over mijn drijfveren in de politiek. En ik beschrijf mijn visie voor de toekomst. Waar staat de sociaaldemocratie en wat staat ons te doen?

Het boek volgt de reis die ik de afgelopen twee jaar heb afgelegd en waarin ik steeds optimistischer en strijdbaarder ben geworden. Over de toekomst van onze beweging en over de toekomst van ons land. Vanaf 15 april ligt het in de winkel,  maar je kunt het nu alvast bestellen.

Heel graag ga ik met je in gesprek over het boek. Daar beginnen we mee bij de boekpresentatie op zondag 14 april in de Balie in Amsterdam – bestel hier kaarten. En daarna reis ik langs verschillende steden in het hele land om met mensen in gesprek te gaan. Bij de afdeling of in de boekhandel. Meer informatie daarover volgt nog. Maar ik zou het heel leuk vinden om jou daar ook te zien!

Bestel nu het boek
Delen:

Word lid

Samen kunnen we onze idealen waarmaken. Doe mee!

Word nu lid