PvdA Verkiezingscongres op 23 januari

PvdA Verkiezingscongres op 23 januari

23 januari 2021, van 10:00 tot 16:00

Het digitale verkiezingscongres van de PvdA vond plaats op zaterdag 23 januari. Op dit congres is het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst vastgesteld.

Op het congres is daarnaast gestemd over (actuele) moties en dank betuigd aan Lodewijk Asscher. Tevens vormde het congres de aftrap van de campagne met onder andere een speech van de door de leden bekrachtigde lijsttrekker.

Op deze pagina kun je het hele congres terugkijken en de congresbundel terugvinden met inhoudelijke informatie over het verkiezingscongres. Omdat het congres reeds is afgelopen, is het niet meer mogelijk om te stemmen over moties en amendementen.


Programma

Door op onderstaande rode balken te drukken kun je het hele programma van het congres zien. Let goed op: de tijden zijn bij benadering, onderdelen van het programma kunnen eerder of later zijn, afhankelijk van het tempo van het congres. Er wordt naar gestreefd het programma punctueel af te werken.


 

Heb jij een vraag?

Ons webcare-team zit klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Bekijk de speech van Lilianne terug

Bekijk het congres terug

Het verkiezingscongres werd op zaterdag 23 januari van 10.00-16.00 uur gehouden. Het gehele congres is hier terug te kijken, het is niet meer mogelijk om te stemmen.

Delen: