ToekomstLab

ToekomstLab

10 oktober, van 11:00 tot 14:00

Op zaterdag 10 oktober houdt de PvdA haar nieuwe ToekomstLab.

De verkiezingen zijn in zicht en het gaat erom spannen. Want er staat veel op het spel. De coronacrisis heeft naar voren gebracht wat veel mensen al langer ervaren. Zekerheden staan onder toenemende druk. Vooruitgang wordt daardoor onzeker. Hoe we hier mee omgaan is bepalend voor onze toekomst, die van onze kinderen en kleinkinderen.

Vanwege de unieke omstandigheden zal dit Toekomstlab volledig digitaal plaatsvinden. Achter de schermen zijn we hard bezig een ijzersterk programma in elkaar te zetten. Meld je alvast aan, zodat wij je goed op de hoogte kunnen houden!

Ledenkamer

Vanaf vrijdag 11 september is de Ledenkamer geopend om moties in te dienen. Met deze link ga je naar onze Ledenkamer. Meer informatie over het indienen van moties kun je hier vinden.

Programma

Onderstaand is het globale programma van het ToekomstLab. Informatie over de invulling van de talkshow en de moties die behandeld worden in het formele gedeelte van de vergadering volgen zo spoedig mogelijk.

  • 11:00-12:00 uur - Politieke Ledenraad.
  • 12:15-13:00 uur - Talkshow met Lodewijk Asscher en Nelleke Vedelaar, gepresenteerd door Marijke Roskam.
  • 13:00-14:00 uur - Subsessies.

Subsessies

Je kunt je bij dit ToekomstLab ook aanmelden voor de inspirerende subsessies.

  • Zeker zijn van een Eerlijke Toekomst in het onderwijs – nieuwe oplossingen voor échte kansengelijkheid in het onderwijs, met Marjolein Moorman en Kirsten van den Hul.
  • Voor gelijk loon voor gelijk werk, tégen uitbuiting - in gesprek met Agnes Jongerius en de Poolse arbeidsmigrant Marty over eerlijke regels rondom arbeidsmigratie.
  • De wijken in – sessie over leefbaarheid, veiligheid en kansengelijkheid met Ahmed Marcouch.
  • Warm hart, koel hoofd – met Kati Piri over het Europees vluchtelingenbeleid en de situatie op de Griekse eilanden.

Meld je aan voor het ToekomstLab

Delen: