Seizoensopening – Wonen in Den Haag Zuidwest

Seizoensopening – Wonen in Den Haag Zuidwest

7 september 2019, van 13:00 tot 17:00, Musicon Soestdijksekade 345, 2574 AL Den Haag

Na een heerlijke zomer gaat het nieuwe politieke seizoen weer beginnen! Daarom is iedereen op zaterdag 7 september van 13:00 tot 17:00 van harte welkom bij de officiële Seizoensopening van de Haagse PvdA bij Musicon (Soestdijksekade 345)!

Het belooft niet alleen een hele gezellige middag te worden, ook is er een heel interessant programma opgesteld, waarbij we met elkaar praten over stadsdeel Zuidwest en over een van de meest belangrijke politieke onderwerpen van dit moment: de problemen op de Haagse woningmarkt.

Programma:

13:00 – 14:00: Voor de liefhebber hebben we een interessante en leuke fietstocht door Zuidwest georganiseerd. Zie onderaan dit bericht meer informatie.
14:00 – 14:30: Inloop bij Musicon (Soestdijksekade 345, Den Haag)
14:30 – 15:15: In gesprek met René Baron (oud stadsdeeldirecteur Zuidwest en nu programmamanager bij de Regio Deal) en Hamit Karakus (oud PvdA wethouder in Rotterdam en nu directeur van Platform 31) over stadsdeel Zuidwest en de wijkaanpak
15:15 – 16:00: Paneldiscussie met politieke jongerenpartijen DWARS, de Jonge Democraten en de Jonge Socialisten, de Studentenvakbond en bewonersorganisaties over kamerverhuur
16:00 – 17:00: Afsluiting door Anne Koning (gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland met de portefeuilles wonen, ruimtelijke ordening, recreatie en sport) en Martijn Balster (fractievoorzitter Haagse PvdA), met afsluitende borrel

De gespreksleider is niemand minder dan Jos Heymans, oud parlementair verslaggever van RTL Nieuws!

De middag zal worden afgesloten met een gezellige borrel met muzikale optredens van het Urban Style Program! En ook niet onbelangrijk: Musicon is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid, achter Musicon bij de kerk.

Je bent natuurlijk ook vrij om de fietstocht over te slaan en pas bij Musicon aan te sluiten.

Fietstocht door Zuidwest:

De Seizoensopening zal worden begonnen met een mooie en interessante fietstocht door Zuidwest. Tijdens deze tocht, die wordt geleid door een kenner van het stadsdeel, zullen we een unieke kijk krijgen in Zuidwest, hoe het er nu voor staat, wat er afgelopen jaren is gebeurd en wat de toekomstplannen zijn.

Wil je deelnemen aan dit onderdeel, dan graag aanmelden bij Leo Oorschot. Dan weten we wie er allemaal komen. Zijn emailadres is: leooorschot@hotmail.com. De verzamellocatie zal later bekend worden gemaakt!

Hopelijk zien we jullie allen op de 7e!

Delen: