Lijsttrekkersdebat: Samen één (geen plek meer)

Moderator: Ferry Mingelen

Lijsttrekkersdebat: Samen één (geen plek meer)

Foto Sebastiaan Nederhoed

14 november 2016, van 20:00 tot 22:00, Theater de Vaillant, Hobbemastraat 120, Den Haag. Moderator: Ferry Mingelen

Alle PvdA-leden Ben je nog geen lid? Geen nood.  Lid worden gaat makkelijk en snel via www.pvda.nl/wordlid. bepalen samen wie onze lijsttrekker wordt bij de Tweede Kamerverkiezingen, en daarmee wie de richting van onze toekomst bepaalt. Dat gebeurt tijdens de lijsttrekkersverkiezing van donderdag 24 november tot woensdag 7 december. Tijdens deze verkiezing organiseert de PvdA vier debatten tussen de kandidaten.

Jij bepaalt de toekomst!

Het lijsttrekkersdebat in Den Haag heeft als thema samen één. Centraal staan onderwerpen als diversiteit en integratie. Maar het gaat ook over verbondenheid; met Nederland en met elkaar. Veel jongeren met een niet-Nederlandse achtergrond hebben bijvoorbeeld het gevoel er niet bij te horen. Hoe zorgen we voor een gevoel van inclusiviteit, zodat deze jongeren niet verder van de samenleving verwijderd raken, maar zich er juist onderdeel van voelen? En hoe gaan we discriminatie op de arbeidsmarkt tegen, zodat alle Nederlanders evenveel kans hebben op een baan?

Let op:
– Er zijn maar een zeer beperkt aantal parkeerplekken beschikbaar in de buurt van de debatlocatie. We raden aan om met te voet, per fiets of met het openbaar vervoer naar het debat te reizen
– Er wordt gebruik gemaakt van twee zalen. Het debat vindt plaats in de Rode Zaal. Hier zijn 150 plekken beschikbaar. In een tweede zaal wordt het debat live op een projectiescherm getoond. Hoe eerder je komt, hoe meer kans je hebt op een plek in de Rode Zaal.

Delen: