Ledendag

17 december 2016, om 12:00, Aviodrome, Pelikaanweg 50, Lelystad

Alle leden zijn van harte uitgenodigd op de Ledendag van de Partij van de Arbeid op zaterdag 17 december in Luchtvaart-themapark Aviodrome. Naast een bezoek aan het museum is onze lijsttrekker Lodewijk Asscher er ook bij. Neem gerust je partner, vriend, vriendin of (klein)kinderen mee en geniet van een gezellig dagje uit. Je ontvangt van ons toegangskaarten voor maximaal vier personen, gratis.

Het Aviodrome is een prachtig museum, vol met geschiedenis van de luchtvaart. Er zijn diverse simulatoren en speelgelegenheden voor de kleintjes. Leer morsecode seinen, bekijk de techniek achter een vliegtuig, neem een kijkje in de Vliegende Hollander of de Boeing 747 Jumbo Jet én abseil vanuit het ruim daarvan. Momenteel is er ook een speciale tentoonstelling ter gelegenheid van het 100-jarig jubileum van Schiphol.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Je kunt wel nog komen door hier extra kaartjes te kopen. Wil je nog meer info over de Ledendag? Mail dan naar leden@pvda.nl en we helpen je verder.

Delen: