FNV Manifestatie #NLverdientbeter

FNV Manifestatie #NLverdientbeter

26 november 2022, van 13:00 tot 15:30, Olympisch Stadion, Amsterdam

26 november organiseert FNV een manifestatie: #NLverdientBeter. Miljoenen mensen maken zich zorgen. Zorgen over het einde van de maand, over dure boodschappen en hoge energierekeningen. Want ónze inkomens blijven achter! We zijn een rijk land. We werken harder dan ooit en toch mogen wíj, de werkenden, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, opnieuw de rekening betalen. Dat moet echt anders. Daarom staan we samen op.

Uiteraard zijn wij daar als PvdA ook bij. Doe met ons mee, en meld je hieronder aan. Wij zorgen voor foamborden en PvdA-jassen!

We verzamelen vanaf 13.00 uur bij het plein voor het Olympisch Stadion in Amsterdam. Wanneer je dit plein vanaf de Amstelveenseweg op komt lopen, zie je de PvdA aan de linkerkant staan (zijde gebouw Move). Je herkent ons ook aan de PvdA-jassen.

Let op: meld je óók aan via de FNV: zo kunnen zij rekening houden met de hoeveelheid aanwezigen op 26 november. Wil je gebruik maken van het gratis busvervoer vanuit het hele land? Geef dat dan ook aan bij het aanmeldformulier van de FNV.

Meer info en aanmeldformulier FNV.


Naam(Vereist)
Hierop ontvang je op de dag voor de manifestatie een herinneringsmail.
Maak je gebruik van het FNV-busvervoer?(Vereist)
Wil je hier gebruik van maken? Geef je dan op via de link in de tekst bovenaan deze pagina.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Delen: