Euro Vision – watch party met Frans!

Euro Vision – watch party met Frans!

18 mei 2019, van 19:00 tot 23:30, Café Pllek - T.T. Neveritaweg 59 Amsterdam

De ’twelve points’ gaan naar ‘onze’ Duncan Laurence, en daar wil jij bij zijn! Samen met onze Europese inzending Frans Timmermans kijken we op deze avond naar het Eurovisie Songfestival, dat we dit jaar écht gaan winnen. Presentatie door Lady Galore en DeeDee Janssens, en we krijgen een optreden van Trijntje Oosterhuis!

We starten met een goed gesprek met Frans Timmermans, onze kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie. Hij vertelt over zijn strijd voor een eerlijk, vrij en duurzaam Europa. Liesbeth Staats doet het interview en zorgt ook dat jij de kans krijgt een vraag te stellen!

Daarna is het tijd voor het Songfestival. Test vooraf je Songfestivalkennis met de quiz en sing-along van ons panel van experts en geniet van de beste Eurovisie-hits met onze briljante band! Stem live mee met je stembordjes en kies onze eigen Eurovisie-winnaar. We blijven uiteraard live tot Duncan Laurence is gekroond tot de eerste Nederlandse winnaar in 44 jaar!

Volledige programma:

Vanaf 19u: Inloop, met songfestival coverband
19.30: Welkom door Lady Galore, DeeDee Janssens en Liesbeth Staats
19.35: Openingsspeech Frans Timmermans
19.45: Gesprek Liesbeth Staats en Frans Timmermans, met vragen uit het publiek
20.15: Optreden Trijntje Oosterhuis
20.30: Voorbeschouwing Songfestival. Wie zijn de kanshebbers? Met quiz en sing-along
21.00: Viewing party. We kijken de hele show op groot scherm en doen ook wat leuks tussen de nummers en de uitslag door.

We zien je bij Pllek in Amsterdam!

Helaas is er geen plek meer voor nieuwe inschrijvingen, we zitten vol!

Delen: