Politiek café over groen en water in de (klimaatvriendelijke) stad

11 februari 2017, van 15:00 tot 17:00, Turfmarkt 30 in Gouda

Op zaterdag 11 februari is het politiek café over “Groen en water in de (klimaatvriendelijke) stad: welke bijdragen kunnen huiseigenaren, woningverhuurders en huurders leveren?” Dit Politiek Café is een initiatief van de PvdA-afdelingen Gouda, Bodegraven-Reeuwijk en Krimpenerwaard en PvdA-Netwerk Ruimte.

Tweede Kamerleden Henk Leenders en Lutz Jacobi vertellen welke kansen hun visienota “Groen en water in de stad” biedt voor Gouda.

Op de vraag hoe we deze kunnen benutten gaan we in gesprek met dijkgraaf Hans Oosters (tevens voorzitter Unie van Waterschappen en oud-fractievoorzitter PvdA Gouda), PvdA- wethouder Rogier Tetteroo, PvdA-raadslid Michiel Sikkes, René Mascini (Directeur-bestuurder Woonpartners Midden-Holland) en Brenda Horstra (Tuinbranche Nederland). De discussie staat onder leiding van Willem Heesen, voorzitter PvdA-Netwerk Ruimte.

Het Politiek Café vindt plaats in Petit café ´Vrijheid´ bij het Verzetsmuseum van 15.00 tot 17.00 uur. De zaal is open vanaf 14.30 uur. Iedereen is welkom!

Delen: