Kadasterknaller

Kadasterknaller

Deel deze actie

Vastgoedprinsen, beleggers en huisjesmelkers opgelet!

Wie scoort de kadasterknallerrr van de week? Wie deed het beter, wie vroeg het meest per vierkante meter? Welke taxatie ging door het plafond? Wie maakte fijn wonen nog iets minder zeker?

De kadasterknaller, altijd op zoek naar de WOW voor jou!

De Kadasterknallerrr van deze week!

75m2 voor 429.000 in Cadzand

Bent u er ook zo klaar mee om ieder jaar een nieuwe vakantiebestemming te vinden? Twijfel niet langer en koop dit bescheiden strand-appartement voor een habbekrats! Als u stenen vooral als belegging ziet bent u hier al helemáal aan het goede adres: deze woning is namelijk verhuurbaar! Zo kunt u uw kosten er makkelijk uithalen en de prijs van woningen in de regio op peil houden.

Bekijk deze steengoede deal

12m2 in Eindhoven voor maar €600pm

Net buiten het centrumvan Eindhoven, een kamer van 12 m2 voor 600 euro.

 

Bekijk deze steen goede deal.

68m2 voor €775.000 in Amsterdam
Het is een hoop geld, maar daar krijg je wel wat voor: twee hele kamers. Als bonusruimte bevinden zich in het pand ook nog een heuse wc, een keuken, maar toch vooral het uitzicht. Het huis is bij uitstek geschikt voor mensen zonder hobby’s als kinderen. Bekijk deze steengoede deal
7 m2 voor €695 p/m in Rotterdam

Zou je liever slechts twee minuten hoeven lopen naar Rotterdam Centraal, of twee minuten voordat je van de bank in de keuken bent? Deze compacte kamer heeft de ultieme ligging in het centrum en is met 7m2 bovendien extreem laag in het onderhoud.

Bekijk de steengoede deal

Gezinswoning voor €2.200 p/m in Lelystad

Ideaal voor expats: een normale gezinswoning tegen een prijs waarvan zij niet weten dat hij veel te hoog is. Het enige echt bijzondere aan dit huis is de huurprijs. Twijfel niet langer en betaal de hoofdprijs!

Bekijk deze steengoede deal

6m2 voor €750 p/m in Amsterdam

In deze prachtige kamer heeft men nooit zorgen over de inrichting: er is slechts ruimte voor een bed. Maar wat maakt dat uit als je zo dichtbij het hartje van de stad woont? Genoeg reden om het lekker buiten de deur te zoeken en optimaal te genieten van de ligging van dit micropaleis.

Bekijk deze steengoede deal

20 m2 voor €1.200 p/m in Hoofddorp

Deze kamer onderscheidt zichzelf als extreem knus en gezellig, helemaal als je er met het maximaal aantal toegestane bewoners van drie in zit. Kruip heerlijk tegen elkaar aan op een druilerige avond en ontdekt de stad Amsterdam van achter het raam.

Bekijk deze steengoede deal

75 m2 voor €1.975 p/m in Utrecht

Geniet maximaal van je gezin van 4-5 mensen in dit hoekhuis. Wat het huis aan ruimte mist, heeft het aan ligging. Staar je niet blind op de huurprijs, welk gezin heeft dit geld niet over voor zo’n heerlijk familiehuis.

Bekijk deze steengoede deal

56 m2 voor €160.000 in Nijkerk

Beoordeel een boek niet op de kaft maar op de inhoud. Bovendien, aan dit huis is jaren niet geklust, dus u kunt het volledig naar uw hand zetten. De grens van de mogelijkheden van deze woning is slechts die van uw eigen creativiteit.

Bekijk deze steengoede deal

120 m2 voor €624.000 in Oostzaan

Let niet op de grootte van het huis, het aantal kamers of de omvang van de tuin: wat echt telt is de afstand tot Amsterdam! Want de nieuwe eigenaar van deze prachtwoning hoeft iedere ochtend maar een paar minuten te rijden om vast te staan op de A10.

Bekijk deze steengoede deal

82 m2 voor €1.730 p/m in Eindhoven

Voor dit bedrag bevindt u zich in de absolute ‘oase van rust’, u hoeft immers slechts enkele tientallen minuten te reizen om een teken van leven tegen te komen. Het huis is van alle gemakken voorzien, zodat u nooit meer naar buiten hoeft.

Bekijk deze steengoede deal

Delen:

Blijf op de hoogte over Wonen

Ontvang ontwikkelingen en nieuwe updates via e-mail.