Agenda

 • PvdA in de buurt

  Op zaterdag 19 april gaan onze vrijwilligers, gemeenteraadsleden en Tweede Kamerleden van deur tot deur. Om in gesprek te gaan met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben.

  lees verder »
  19
  april
  2014
 • Buurtbarbecue met Paul Tang en Agnes Jongerius

  In aanloop naar de Europese verkiezingen organiseert de PvdA door het hele land buurtbarbecues. Op zaterdag 19 april vindt de eerste barbecue plaats in Arnhem, bij multifunctioneel centrum De Wetering in de wijk Geitenkamp. Paul Tang, lijsttrekker voor het Europees parlement en Agnes Jongerius, nummer twee op de kandidatenlijst voor het EP, zijn hierbij aanwezig.

  Stel al je vragen over Europa en eet een hapje mee.

  lees verder »
  19
  april
  2014
 • Nejra Kalkan in debat over Europa, geloof en integratie

  Op deze avond gaat kandidaat voor het Europees Parlement Nejra Kalkan in gesprek met andere kandidaten en parlementariërs over de rol van geloof bij integratie, emancipatie en participatie in Europa.

  lees verder »
  22
  april
  2014
 • Bijeenkomst 'Ideologische Veren' met Ad Melkert, Monika Sie en Paul Tang

  De PvdA is rijk aan idealen en weet hoe deze in de praktijk kunnen worden gebracht. Het Van Waarde-rapport en het rapport van de Commissie Melkert tonen dat eens te meer aan. Het is van belang onze koers samen te bespreken en uit te zetten.

  Hans Spekman kondigde daarom na het verschijnen van het rapport van Melkert een reeks regionale debatten aan. De Amsterdamse PvdA-afdelingen en het Gewestbestuur Noord-Holland organiseren op 22 april het eerste debat in De Brakke Grond in Amsterdam: een avond met Ad Melkert en Monika Sie, directeur van de Wiardi Beckman Stichting en trekker van het Van Waarde-rapport. Zij zullen samen met de aanwezigen een toekomst schetsen volgens onze idealen. Paul Tang, onze lijsttrekker voor de Europese verkiezingen, komt vertellen welke rol Europa speelt bij het realiseren van onze idealen.

  lees verder »
  22
  april
  2014
 • Progressive Governance Conference

  Making Progressive Politics Work in Europe and beyond: A night of ideas and debates
  Met onder anderen: Jens Stoltenberg (toekomstig secretaris-generaal van de NAVO en voormalig premier van Noorwegen), Martin O'Malley (gouverneur van de staat Maryland in de VS), Anthony Giddens (emeritus-hoogleraar London School of Economics), Federica Mogherini (Minister van Buitenlandse Zaken van Italië), Jutta Urpilainen (leider van de SDP Finland), Lodewijk Asscher en Diederik Samsom.

  lees verder »
  24
  april
  2014
 • Agnes Jongerius houdt Arie Groenevelt-lezing

  Agnes Jongerius, kandidaat voor het Europees Parlement, houdt de Arie Groenevelt-lezing, waarbij de focus zal liggen op werk in Europa.

  lees verder »
  24
  april
  2014
 • Nejra Kalkan in debat over vrouwen in Europa

  Op deze avond gaat Nejra Kalkan, kandidate voor het Europees Parlement in debat met kandidaten van D66, SP, GroenLinks, CDA en ChristenUnie/SGP, met het thema "Vrouwen stemmen in Europa".

  lees verder »
  25
  april
  2014
 • Europadebat met Paul Sneijder

  Zal Europa ooit een federatie worden of zal de huidige vorm de Europese Unie in stand blijven? Hierover gaat kandidaat voor het Europees Parlement Paul Sneijder in debat met Gerben-Jan Gerbrandy (Europarlementariër D66), Mark Verheijen (Tweede Kamerlid VVD) en Erik Wesselius (EP-kandidaat SP).

  Het debat wordt georganiseerd door de Europese ALDE-fractie.

  lees verder »
  28
  april
  2014
 • FMS Politiek Café met Kati Piri

  Foundation Max van der Stoel organiseert een politiek café over eerlijk werk in Europa. Kati Piri, kandidaat voor het Europees Parlement, gaat in gesprek met vakbondsvertegenwoordigers, werknemers en ondernemers. Natuurlijk is er gelegenheid om met de aanwezigen in discussie te gaan.

  lees verder »
  01
  mei
  2014
 • 1 mei-viering met Diederik Samsom en Hans Spekman

  Op donderdag vindt de traditionele 1 mei-viering plaats. Met onder meer toespraken van Hans Spekman en Diederik Samsom, de 1 mei-quiz en muziek.

  lees verder »
  01
  mei
  2014
 • PvdA in de buurt

  Op zaterdag 3 mei gaan onze vrijwilligers, gemeenteraadsleden en Tweede Kamerleden van deur tot deur. Om in gesprek te gaan met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben.

  lees verder »
  03
  mei
  2014
 • Buurtbarbecue met Paul Tang en Diederik Samsom in Eindhoven

  Met een buurtbarbecue trappen we de hete fase van de campagne voor de Europese verkiezingen af. Lijsttrekker Paul Tang en Diederik Samsom gaan graag met jou in gesprek over Europa. Wat betekent Europa voor Eindhoven, voor Brabant en voor Nederland?

  Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd in de vorm van een Europees buffet. Kom langs, eet een hapje mee en stel je vragen over Europa.

  lees verder »
  03
  mei
  2014
 • PvdA in de buurt

  Op zaterdag 10 mei gaan onze vrijwilligers, gemeenteraadsleden en Tweede Kamerleden van deur tot deur. Om in gesprek te gaan met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben.

  lees verder »
  10
  mei
  2014
 • PvdA in de buurt

  Op zaterdag 17 mei gaan onze vrijwilligers, gemeenteraadsleden en Tweede Kamerleden van deur tot deur. Om in gesprek te gaan met inwoners over hun buurt, problemen die spelen en ideeën die ze hebben.

  lees verder »
  17
  mei
  2014
 • Thijs Wöltgens-lezing door Hannelore Kraft

  18
  mei
  2014